torstai 28. toukokuuta 2015

28515

Viisuvoittaja Conchita Wurst julkaisi pysähdyttävän suihkukuvan
Ex-teinivaimon manageriäiti otti hatkat - pornofilmi oli liikaa
TIS-Krista ei vastaa Samin kosintaan
 
 
Nopea vilkaisu kolmen suuren suomalaisen lehden nettiuutisiin. Parrakkaaksi naiseksi pukeutuvan miehen suihkukuva. Ex-teinivaimon manageriäiti - mikä titteli?!?!? TIS-Krista... Mikä on TIS? Kuka on Krista, entä kuka Sami? Eivät ilmeisesti ole menossa naimisiin...
Tällaista meille tarjotaan luettavaksi. En kyllä lue. Ei kiinnosta. Pakko on ihmetellä, että nämäkö ovat valtakunnallisesti merkittäviä aiheita, joista monet ovat kiinnostuneita?
Ei julkisuudessa esiintyville ihmisille tapahtuu päivittäin hienoja asioita, joista asianosaisten lisäksi ei tiedä kukaan muu. Välillä he eivät itsekään huomaa hetket erityislaatuisuutta.
Pyyteetön apu naapurilta. Lemmikin levollinen uni sylissä stressaavan työpäivän jälkeen. Käsi toisen kädessä. Odottamaton kohteliaisuus tuntemattomalta. Viimeinen koe läpäistynä. Ensimmäinen kuperkeikka. Kahvikupponen mummon kanssa. Itsevarma olo kampaajan loihtimien uusien hiuksien takia.
Koemme hiljaisia ihmeitä, joista ei kirjoiteta lehdissä. Huomaammeko niitä kun aivoihimme tykitetään jatkuvasti tietoa ex-teinivaimojen manageriäideistä ja TIS-Kristoista?
 
Minä haluan huomata pienet ihmeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, jättämäsi jälki ilahduttaa meitä kovasti!