lauantai 9. elokuuta 2014

9814

Pitäisi olla sosiaalinen. Pitäisi olla joustava. Pitäisi olla tehokas. Pitäisi olla kaunis. Pitäisi olla rento. Pitäisi olla avoin. Pitäisi olla järkevä. Pitäisi olla herkkä. Pitäisi olla tyylikäs. Pitäisi olla kiltti. Pitäisi hauska.
Loputon lista ihanteellisia odotuksia. Viivi on toisten miellyttämisen kruunaamaton kuningatar. Tunnetaan myös sairautena kultaisennoutajan syndrooma. Se on kaamean kuluttava tapa elää. Jokaisella on omat pienet ongelma-alueensa ja tämä on Viivin kehityshaaste. Viivi kertaa jatkuvasti itselleen: miun ei pidä olla kaunis, mukava, miellyttävä, helppo... jne, vaan riittää, että olen minä.
 

2 kommenttia:

  1. Eihän sitä pidäkkään olla, mutta saa, jos haluaa. Ja vaikkei haluiskaan, ni sitä aina vähän väkisinkin on kaikkea noita viimoisena luettelemiasi. Jos ei ole kaikille, on aina ainakin jollekin ja joillekin jotakin, ja toiselle sekä toisille toista =) itsellä hieman samanlainen syndrooma, mutta pitää antaa ittensä joskus lupa olla ihan vaan niin kuin oma omalla tavalla valloittava itsensä on. Joskus pitää vaan tapella pari kertaa omaa jääräpäisyyttä vastaan. Kun meissä kaikissahan ON sitä jotakin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie täällä vaan nyökyttelen ja myhäilen lukiessani siun sanoja. Kuinka ihanasta sanottu "meissä kaikissahan On sitä jotakin" <3

      Poista

Kiitos, jättämäsi jälki ilahduttaa meitä kovasti!