tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hiivatin heinätElämme sitä aikaa vuodesta, jolloin yhteen hiileen puhaltavan perhe Ridan yhtenäisyyttä koetellaan. Tajuan, että laadukas heinä on tärkeää hevosilleni. Arvostan sukulaisiani, jotka tekevät omalta osaltaan harrastukseni mahdolliseksi osallistumalla heinätalkoisiin. Yhtä en ymmärrä; hysteeristä vouhottamista ja äärimmäistä stressaamista. Edellä mainittuun mielentilaan itsensä vuodesta toiseen lietsoo isäni. Iskä ei nuku, syö tuskin lainkaan, seuraa sääennusteita kolme minuutin välein, käskyttää ja komentelee muita. Ovathan heinätyöt merkittävä asia, mutta isossa mittakaavassa yksi pisara valtameressä. Suomea ei olla liittämässä Venäjään. Aurinko ei ole sammunut, eikä edes Suomen MM-rallia olla siirtämässä ajettavaksi Viroon. Joten c’mon iskä kaikki on ihan hyvin. En yksinkertaisesti ymmärrä tätä hysteriaa.
Mutta siitä läheisissä ihmissuhteissa lopulta onkin kysymys, olla lähellä, sietää sekä hyväksyä vaikkei aina ymmärtäisikään. Onhan minussakin omat älyttömyyteni, joista huolimatta rakkaani hyväksyvät minut lähelleen. Siispä heinäshow on jo voiton puolella. Hymyillen mennään :)


2 kommenttia:

 1. Hihi, tää oli hauska. :'D Mä muistan, kun "kotitallilla" (eli siellä, jossa ne kaikki vuodet kävin) oli aina vähän samantyyppistä meininkiä; tai ainakin olin aistivinani sellaista. Pientä kiristymistä. Heh.

  Ja voi että. Tänne kun taas tupsahdin: miten valloittava kuva bannerissa, ihana, ihana Viiviltä. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tupsahdit :)
   Onneksi heinähommat on tältä kesältä nyt jo paketissa.
   Kiitos, minäkin tykkään kovasti tuosta bannerikuvasta. Olemme Moonan kanssa siinä hyvin aidosti omia itsejämme :)

   Poista

Kiitos, jättämäsi jälki ilahduttaa meitä kovasti!